Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем механика или ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем механика или ?

Колата е алфа ромео 156 2.4жтд 150кс

Та проблема е следният, колата варти повече призапалване от нормалното, а при изгасяне на мотора налягането в реила пада направо на нула вместо да държи.Правихме ремап на автомобиле и колата дава fuel presure fail.Намалихме налягането почти до стоковите норми и пак същия проблем, ако някои може да помогне да ми каже дали проблема е някакв механичен или нещо друго.Остранил съм цедката на регулатори с нов опръстен и гарнитура и друго не ми идва на акъла....
    Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
    Колата е алфа ромео 156 2.4жтд 150кс

Та проблема е следният, колата варти повече призапалване от нормалното, а при изгасяне на мотора налягането в реила пада направо на нула вместо да държи.Правихме ремап на автомобиле и колата дава fuel presure fail.Намалихме налягането почти до стоковите норми и пак същия проблем, ако някои може да помогне да ми каже дали проблема е някакв механичен или нещо друго.Остранил съм цедката на регулатори с нов опръстен и гарнитура и друго не ми идва на акъла....
    Нов регулатор
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

добре и аз се замислям над това, по принцип си дава стоиности каквито трябва, възможно ли е да не работи
      Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

добре и аз се замислям над това, по принцип си дава стоиности каквито трябва, възможно ли е да не работи
        Колко процента държи на празен ход. Трудното палене е вторичен признак за тръгнал си регулатор също така.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

имам да черпя бири на феста, сменихме регулатора паленето пак не е както трябва да е, но си държи налягането в реила няма никакв проблем.Ако имате друго предположение за тва палене ще е мн добре (просто върти 1 оборот повече отколкото трябва)

Comment

имам да черпя бири на феста, сменихме регулатора паленето пак не е както трябва да е, но си държи налягането в реила няма никакв проблем.Ако имате друго предположение за тва палене ще е мн добре (просто върти 1 оборот повече отколкото трябва)
            Нов ли сложи или втора злоупотреба.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

сложих работещ от друга кола, която си пали както трябва.Моя явно е работил, ама както каза явно на по малко проценти отколкото трябва сега няма проблеми.Но тва палене немога да измисля от какво е

Comment

сложих работещ от друга кола, която си пали както трябва.Моя явно е работил, ама както каза явно на по малко проценти отколкото трябва сега няма проблеми.Но тва палене немога да измисля от какво е
                Сложи трети (тоя който ще купиш) и ще го мислим ако пак пали трудно.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Разбрах

Comment

Можеш да измериш излишното гориво, трудно палене има и от пикаещи дюзи. На всяка дюза закачаш "системи" и всяка в отделна колба (пласмасово шише). Не се сещам колко грама за 1мин беше максимума.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

трябва да проверя какви стоиности трябва да има

Comment

трябва да проверя какви стоиности трябва да има
                        По спомен от тук ( форума ), на загрял мотор трябва да са в следните граници: 8 - 12мл. за минута работа на мотора. Ако искаш да си сигурен ги закачи на стенд.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                        Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Working...
                        X